Системи за видеонаблюдение и контрол

СИСТЕМИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ И КОНТРОЛ

Видеонаблюдението масово се прилага в различни по вид сгради, помещения и открити пространства. Предлагаме голямо разнообразие на съоръжения и елементи за постигане на необходимия резултат и очакванията на клиента. В повечето случаи системите за видеонаблюдение имат и охранителни функции ,особенно с използването и на термовизионни камери. Възможностите за дистанционно наблюдение по LAN и 3 и 4G мрежи, създават един допълнителен конфорт и сигурност на потребителя.

Използваме много съоръжения, като:

1. Камери с висока разделителна способност /HD резолюцияи/ висока светочувствителност в изпълнение за вътрешен и външен монтаж, камери с вградена инфрачервена подстветка, подвижни камери в две равнини, високоскоростни камери с ръчно управление и/или маршрутизиране, с различни видове обективи (фиксиран, аутоирис, вариофоколен или в комбинациа. Термовизионни камери с различна резолюция и обхват, до няколко км.
 
2. Цифрово записващи устройства DVR и NVR с различни брой канали и дискова памет с много функционални възможности, работа  в мрежа и дистанционно видеонаблюдение
 
3.Термовизионни камери с висока разделителни способност и чувсвителност, вграден софтуер и памет
 
4. IP Камери и обективи, IP сървъри, IP мрежи, включително и оптични, също за работа в мрежи и дистанционно видеонаблюдение и видеонаблюдение през интернет.
 
5.Видеодомофони-едноабонатни и колективни.
 
6. Кожуси за камери за външен монтаж с отопление и вентилация, стойки, инфрачервени осветители и други аксесоари.